Шкільні виставки, присвячені героям АТО

 
Шкільні виставки, присвячені героям АТО
images

    З ПЕРШИХ днів нового 2014—2015 навчального року в закладах освіти Деснянського району організовано проведення тематичних виставок, присвячених учасникам бойових дій, які загинули, захищаючи державний суверенітет і територіальну цілісність України під час проведення антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях (АТО). Про це «Хрещатику» повідомили в Деснянській РДА.

    За допомогою документальних та фотоматеріалів, які представлені на виставках, вчителі ЗНЗ розповідають учням про події, пов’язані з історією українського державотворення, боротьбою нашого народу за незалежність та територіальну цілісність своєї держави, демократичний вибір України. Значна увага при ознайомленні з виставкою приділяється педагогами героям, які віддали життя за єдину і вільну Україну, та вшануванню їх пам’яті.

   За інформацією районного управління освіти, подібні заходи сприяють патріотичному вихованню юних громадян та допомагають розкрити значення незалежності як символу споконвічного прагнення українського народу.

     Зокрема у Деснянському районі питанню героїзації осіб, які віддали життя за нашу державу, та вшануванню їх пам’яті приділяється особлива увага. Так, за ініціативи та сприяння голови Деснянської РДА Петра Кузика школі № 275 було присвоєно ім’я загиблого у зоні АТО Володимира Кравчука, а на фасаді навчального закладу встановлено меморіальну дошку герою. Крім того, на місці скандального будівництва по просп. Маяковського, 4 закладено сад Небесної Сотні та за підтримки підприємців району встановлено капличку

Фото  www. desn. gov. ua

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter