Олімпійський урок із Денисом Силантьєвим у школах № 301, № 308

 
Олімпійський урок з Денисом Силантьєвим
images

   З нагоди Дня фізичної культури та спорту України, в рамках Олімпійського тижня та соціального проекту «Ставай чемпіоном» у школах № 301 та № 308 Деснянського району відбувся урок за участю срібного призера Олімпійських ігор з плавання, чемпіона світу, чемпіона Європи, чотириразового володаря Кубка світу Дениса Силантьєва. Організаторами зустрічі з учнівською молоддю навчальних закладів виступили управління у справах сім’ї, молоді та спорту і управління освіти Деснянської райдержадміністрації, Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і Фонд підтримки молодіжного та олімпійського плавання. Про це «Хрещатику» повідомили в Деснянській РДА.

   В рамках соціального проекту «Ставай чемпіоном» Денис Силантьєв провів для учнів спортивно-масову зарядку на вулиці. Також діти переглянули фільм «Ставай чемпіоном» про період становлення, важкий шлях та моменти тріумфу відомого спортсмена. Після перегляду розпочалося спілкування школярів з «Містером Баттерфляєм», як ще називають спортсмена. Учнів цікавило все, починаючи від спортивної тематики і закінчуючи особистим життям Дениса.

В ході зустрічі кращих спортсменів шкіл було нагороджено цінними подарунками, а також відбулась автограф-сесія, де кожен учень зміг отримати на пам’ять автограф та фотографію з кумиром.

   «Подібні заходи мають велику суспільну значимість для пропаганди та популяризації здорового способу життя, розвитку Олімпійського руху, залучення школярів Деснянського району до занять фізичною культурою та спортом. І також це зайвий раз підкреслює, що світ спорту відкритий для всіх»,— зазначив директор Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Мар’ян Яськів.

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter