30.09.2014

Бібліотека – море книг,
Бібліотека – храм науки...
Переступайте наш поріг,
Беріть скарби нетлінні в руки!
   Петро Гоць

Щорічно 30 вересня вся наша країна святкує Всеукраїнський день бібліотек. Це свято не тільки  бібліотечних фахівців, а й  всіх тих, хто любить бібліотеку і вважає книгу важливою частинкою свого життя.

В ЦРБ № 141з  цієї нагоди відбувся цикл святкових заходів, що розпочався десантом  бібліотекарів:  «Читайте у нас !», який  «висадився» на вулицях нашого району.
 
 
 
 

З успіхом пройшов  аукціон  творчих ідей і пропозицій «Я хочу, щоб в бібліотеці було…».  Всі бажаючі  читачі мали можливість взяти участь у цьому заході.  Побажання різні – є і фантастичні.  Будемо максимально робити все, щоб пропозиції  наших користувачів здійснились!

Дружні стосунки з бібліотекою зберігають біженці, що мешкають в Деснянському районі та є  користувачами  нашої бібліотеки.  В цей  раз вони  взяли участь у бібліо-чаюванні, яке з радістю  підготували для них бібліотекарі. На святковому заході  панував веселий настрій, створений мистецтвом різних народів світу. Вірші, пісні  і малюнки створили атмосферу дружби та взаєморозуміння.
 
 
 
Зацікавила  читачів  книжкова виставка  «Бібліотекар в художній літературі та на екрані», тему якої доповнила  медіа - презентація «Відомі особистості – бібліотекарі».
 
 
 
 

Працівники нашої бібліотеки будуть гідно відстоювати необхідність своєї  професії  і в майбутньому.

Щиро вітаємо і  бажаємо  святкового настрою  всім нашим колегам і читачам!
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter