14.11.2014

 «Краплина планети – Чорне море»
 Заняття гуртка любителів природи

Заняття гуртка юних любителів природи «Капітошка», у рамках проекту «З природою живи в дружбі - буде вона тобі в службі» - це завжди щось незвичайне та цікаве. Тому вони привертають увагу не тільки учнів молодшого шкільного віку, але  й інших відвідувачів.

Ось і сьогодні до нас завітали вчителі початкових класів. І це не випадково, бо темі екології  Чорного моря відведено особливе місце у шкільній програмі. І переконалися, як вдало бібліотека використовує всі можливі форми роботи. Тут і виставка дитячих малюнків «Книга скарг Чорного моря» з міні-оповіданнями, і яскрава книжкова виставка «В країні цікавих уроків» - про мешканців Чорного моря, і виставка методичних матеріалів (для вчителів)… Користувалися і спеціальним навчальним комплектом «Чорноморська скринька», який включає цілий набір різних пізнавальних завдань і розважальних ігор. А з яким інтересом юні природолюбчики займалися дослідженням забруднення води - папером, пластиком, склом, нафтою (яку, звісно, замінили олією). Як активно відповідали вони на питання вікторини! І як засумували, переглянувши відео-ролик про рибку. А незвичайна музика Вангеліуса створила чудовий музичний фон цьому заходу.

«Цікаво», «насичено», «пізнавально»... – таку оцінку отримав «Капітошка», тобто - «12 балів». Ура! І це не тільки учням, а перш за все - науковому співробітнику лабораторії екологічного виховання «Інституту проблем виховання» НАПН України Саньковській Ірині Мечиславівні.
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter