5.02.2015

Твій друг - книга!
«Наша книжечка дитяча –
Вірна подруга дітей.
Сторінки її чекають
Нових читачів-гостей.»

4 лютого до бібліотеки № 119 на медіа-подорож «Твій друг – книга!» (за проектом «Маленькі кроки у світ великої літератури») були запрошені вихованці центру дитячих наук «Котофей», який нещодавно почав працювати на Лісовому масиві.

Із захопленням дошкільнята поринули у чарівний книжковий світ: слухали вірші, прислів’я та приказки про книги – це найбільше чудо з усіх чудес, відгадували загадки, «потоваришували» з м’якими іграшками - героями дитячих творів та охоче читали зі Слоненятком казку Редьярда Кіплінга «Слоненя», з Вовком – пригоди «Ну, постривай!», із Зайчиком – віршики «З лісу зайчики ішли», з Песиком – оповідання «Цуценя».

Дітки розповіли про свої улюблені книжки, уважно прослухали цікаву розповідь бібліотекаря про нову літературу, представлену на виставці «Книжечка новенька – дітям до серденька». Особливо малятам сподобалися книжки із серії «Всеволод Нестайко радить прочитати». Із задоволенням дітлахи подивилися мультфільми «Каю в бібліотеці», «Гришкины книжки» про велике значення книги в житті людини та бережливе, дбайливе ставлення до книжок.

Дружба з книгою розпочалася, і на маленьких читачів чекає ще безліч пізнавальних, захоплюючих мандрівок у бібліотеці № 119 для дітей. 
 
 
 
 
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter