Зустріч прот. Романа Матюшенко з вихованцями Центру реабілітації дітей

[Християнські чесноти] : парафіяльний літопис : [зустріч прот. Романа Матюшенко з вихованцями Центру реабілітації дітей та молоді з обмеженими функціональними можливостями Деснянського району в бібліотеці ім. Ю. Гагаріна] // Андриан и Наталия. – 2015. – № 2 (февр.). – С. [1].
 
10 лютого з благословення Блаженнішого Ми­трополита Київського і всієї України Онуфрія на­стоятель храму свв. мчч. Адріана і Наталії прото­ієрей Роман Матюшенко на запрошення бібліотеки ім. Юрія Гагаріна зустрівся з вихованцями Центру реабілітації дітей та молоді з обмеженими функціо­нальними можливостями Деснянського району.
Отець Роман розповів про християнські чесно­ти, важливість сповіді і Причастя у житті віруючої людини, про соціальну роботу храму святих муче­ників Адріана ті Наталії та відповів на запитання присутніх. Діти підготували для отця Романа пре­красні виступи: заспівали пісень, прочитали власні вірші, а також продемонстрували свої творчі робо­ти — малюнки, вироби з бісеру.
У процесі спілкування на майбутнє було наміче­но плани про співпрацю парафії та реабілітаційно­го центру.
На прощання священник подарував усім присут­нім ікони святих мучеників Адріана та Наталії та солодкі подарунки, запросивши всіх частіше при­ходити до храму, відвідувати богослужіння, при­ступати до Святих Таїн. Адже для відвідування бо­гослужінь людьми з обмеженими можливостями у верхньому та нижньому храмах спеціально облаштовано пандуси.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter