На Троєщині промишляв псевдоміліціонер

 
На Троєщині промишляв псевдоміліціонер 
images

   Прокуратура Деснянського району затримала шахрая, який, використовуючи підробне посвідчення працівника міліції, ошукав чотирьох дітей, повідомили в прес-службі прокуратури Києва.

   Тридцятирічний чоловік знаходив свої жертви на подвір’ях шкіл та житлових будинків. Він підходив до дітей, віком приблизно 10-11-ти років, та представлявся працівником міліції. Для більшої достовірності пред’являв посвідчення працівника правоохоронних органів. Школярам чоловік розповідав, що розшукує злочинців і йому необхідний мобільний телефон, аби зателефонувати у службових питаннях.

   Діти без жодних застережень віддавали «міліціонеру» свої телефони, а він, отримавши бажане, тікав.

   За такою схемою киянину вдалося ошукати 4-х школярів — він заволодів чотирма мобільними телефонами та одним планшетом, завдавши збитків на суму понад 6,5 тис. гривень.
   Чоловік займався шахрайством не в якомусь конкретному районі, а в різних місцях.
Відомості про вчинення чоловіком кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) та ч. 1 ст. 353 КК України (Самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи), внесені в ЄРДР.
   Наразі підозрюваний, який у вересні минулого року достроково звільнився з місць відбування покарання, перебуває у слідчому ізоляторі. Триває досудове слідство.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter