У столиці вже відкрили кіоски з продажу хліба за фіксованими цінами

 
У столиці вже відкрили кіоски з продажу хліба за фіксованими цінами. 
images

   «До кінця року заплановано відкрити 200 точок з продажу соціального хліба, де кияни зможуть купити хліб по фіксованій ціні, яка не буде підвищуватися. Ми підписали угоду про незмінні, фіксовані ціни на соціальні сорти хліба з «Київхлібом». Щоби соціально незахищені верстви населення могли купувати хліб за невисокою ціною»,— заявив мер Києва Віталій Кличко.

   За повідомленням «Київхліба», перші два торговельні павільйони, де можна придбати соціальний хліб за незмінними цінами, вже відкрили за адресами — вул. Драйзера, 8 та пр-т Маяковського, 26, що на Троєщині. Цього тижня планується відкриття ще одного павільйону за адресою: пр-т Науки, 4. Наступні павільйони з’являться на вул. Героїв Дніпра, 43-в (Оболонь) та пр-ті Маяковського, 15 (Троєщина).

З 18 лютого ПАТ «Київхліб» підвищив відпускні ціни на 10-12 % на окремі види хлібобулочної продукції. Разом з тим так звані соціальні сорти хліба, згідно з інвестдоговором між КМДА та ПАТ «Київхліб», представлені в роздрібній мережі фірмових кіосків ПАТ «Київхліб» за незмінними, фіксованими цінами.

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter