Інтерв’ю представниць прекрасної статі Деснянського району м. Києва

 Які вони, жіночі секрети? : [інтерв’ю представниць прекрасної статі Деснянського району м. Києва, в т. ч. директора ЦРБ № 141 Курило Тетяни Іванівни, редакції газети «За київським часом» напередодні 8 Березня] / ред. газети «За київським часом» // За київським часом. – 2015. – берез. (№ 4). – С. 2 : фото
 

Які вони, жіночі секрети?

   Щоб вивідати жіночі таємниці й рецепти вроди, напередодні 8 Березня ми задали кілька питань представницям прекрасної статі Деснянського району. Охоче поділившись своїми секретами краси і щастя, всі зійшлися в одному: сучасна жінка має бути... сильною

 
Отже, запитання редакції:

1 Ваш секрет жіночого щастя?

2 Жінка сильна чи слабка?

3 Кар'єристка чи домогосподарка?

4 Питання-підказка чоловікам. Що подарувати жінці?
 
Тетяна Курило, директор районної централізованої бібліо­течної системи Деснян­ського району:
 
1. Терпіння. Кожна жін­ка має таку межу, за яку не потрібно переходити. У пер­шу чергу, в емоційному плані. Це та межа, за якою терпіння закінчується. І тоді, коли ви­тримка закінчується, погано і нам самим, жінкам, і всім на­вколо нас. Тому секрет щас­тя — в терпінні. Крім того, я б ще назвала любов. Любити
тих, з ким ти живеш, з ким працюєш. Інакше життя пе­ретвориться на пекло. Тре­ба саму себе любити. Якщо ти себе любиш, тобі хочеться самовдосконалюватися. Тоді і погляди на собі легше ло­вити! До речі, любов до себе в різному віці набирає різної глибини.
2. Жінка - сильна. Хочеть­ся бути слабкою, але не мож­на.
3. Змолоду хотілося зро­бити кар'єру, досягти всьо­го на світі. Це так, це бу­ло. Але має бути золота се­рединка. Зараз, наприклад, уже хочеться «п'ятдесят на п'ятдесят». Хочеться відда­вати більше себе родині, але без роботи, звісно, мені себе важко уявити.

4. Не обов'язково подару­нок. Просто щодня і щохвилини показуйте жінці, що во­на най-найкраща. Поглядом, жестом, вчинком...
 
Надія Горчинська, пенсіонерка, колиш­ній працівник міністер­ства транспорту та авто­шляхів:
 
1. Любити життя і все на­вколо. Жінка, яка дарує до­бро, не може не бути щасли­вою. І бачити треба навколо тільки позитивне. Радіти дріб­ним приємнощам, хоч як би пафосно це не звучало. Ви­гулькнули перші сонячні вес­няні промінці — уже радій... Змолоду маю дуже докучли­ву хворобу, через яку могла б уже давно перестати ходити. Але я намагаюся вірити у хороше і шукати в житті приємні моменти. І ця енергія дає ме­ні сили і наснагу. Ось у цьому щастя жінки. В тому ж і се­крет жіночої краси.
2. Жінка — сильна!
3. Кар'єристка чи домо­господарка? І те, і інше. Від одного не буває радості. Моя професійна діяльність все життя поєднувалася із турбо­тою про сім'ю. Але на пер­шому плані завжди була ро­бота.
4. Любов! І квіти. Хто б що не казав, це завжди при­ємний подарунок.
 
Ірина Лавриш, кандидат педагогіч­них наук, директор Бу­динку культури села Троєщина:
 
1. Треба вміти прощати. Які б люди не були навко­ло, їх треба любити. Щоран­ку говорити своєму відобра­женню у дзеркалі: «Я — най­краща».
2. Жінка повинна бути сильною у вчинках, в робо­ті, у прагненнях, а для чоло­віка — слабкою. Вони це лю­блять...
3. Кар'єристка.
4. Дарувати треба щодня:
підтримку, увагу, закоханість. І квіти — тільки не зірвані, а квіти у вазончиках, з корін­ням. Бо коріння — це сим­вол продовження роду, а зна­чить, і символ жінки.
 
Зоя Пилипюк, керівник вокально-інструментального ансамблю «Джерело» (село Троєщина):
 
1. Здоров'я. Завжди бути доглянутою.
2. Жінка - сильна, і дуже сильна.
3. Краще для жінки бути домогосподаркою.
4. Хорошим подарунком може бути й щирий, палкий поцілунок.

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter