22.06.2015

Чарівні клаптики
(майстер-клас)
Ми вже неодноразово згадували про наявність у нашій бібліотеці великої кількості літературних джерел з декоративно-прикладного мистецтва та рукоділля, які підібрані у виставковій полиці читального залу молодшого відділу обслуговування користувачів для вашого літнього цікавого і продуктивного відпочинку.
Користуючись порадами та вказівками з книжок нашої виставки «Дитина і світ прекрасного» кожен з нас може зробити щось цікаве і корисне у побуті. Особливо приємно, що грошові витрати на це мінімальні, а ваші творчі ресурси, як ми знаємо, безмежні. Для своїх витворів ми використовуємо старі непотрібні речі, які втратили своє початкове призначення.
 
 
Сьогодні до нашої бібліотеки завітали вихованці приватної лінгвістичної гімназії на майстер-клас з шиття до майстрині Іви Репницької. За основу ми взяли клаптики вирізані з старих джинсів, на яких діти за допомогою голки і ниток вчилися робити свої перші стібки та шви.
Вже після першого заняття діти мали пошиті власноруч чудові клаптикові підставки під гарячий посуд. Очікуємо від вас ще й не такого, особливо, якщо слідкуватимете за нашими майстер-класами та користуватиметесь порадами з книжок.
 
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter