23.06.2015

У дарунок і для себе робимо гарні обереги!

 Сьогодні ангелами, кроликами та вишнями ми з почуттями натхнення та задоволення закрили сезон майстер-класів, який проходив у нашій бібліотеці з допомогою Іви Репницької з Родинного центру "Family&Education".
 Нашу крайню зустріч відкрила бібліотекарка Пухно Алла Олександрівна, яка підготувала викладку літератури з рукоділля та ужиткового мистецтва, з якою познайомила наших постійних користувачів – вихованців приватної лінгвістичної гімназії. Окремо, ми зосередилися на представниці давніх українських традицій – ляльці-мотанці.
Бібліотекарка показала відео про українських майстринь з мистецтва виготовлення ляльок, представила добірку різновидів мотанок.
 
 
 
 Практична частина зустрічі не змусила на себе чекати! За кілька хвилин клаптики тканини, видані кожному учаснику майстер-класу, вже літали по читальному залу молодшого відділу обслуговування у вигляді янголів та стрибали по столах у вигляді кроликів.
Відсвяткувати здобуті протягом усіх наших зустрічей уміння і навички і привітати усіх вихованців шкільних літніх таборів із повним вже вступом у канікули ми вирішили соковитими вишнями.
 
 
 
 
Запрошуємо на вишні і вас!!
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter