Велосипедом з Троєщини до центру міста


Велосипедом з Троєщини до центру міста

 

   Минулого тижня запущено першу чергу веломаршруту з Троєщини до центру міста. Довжина першої черги — майже 5 км: на Трухановому острові від Московського мосту до Пішохідного мосту. Тут нанесені знаки про обмеження швидкості руху до 20 км/год, також встановлені інформщити зі схемою веломаршруту та навігаційні вказівники. А зі сторони Московського мосту встановлений шлагбаум, який обмежує рух автомобілів по вулиці Труханівській.
   Найближчим часом на Володимирському узвозі планується будівництво підпірних стін і поновлення асфальтобетонного покриття, після цього буде відкрита ділянка веломаршруту від вулиці Бальзака (непарна сторона) проспектом Ватутіна до мосту через річку Десенку.

   Зараз на проспекті Ватутіна тривають роботи із розширення тротуару. Ширина велодоріжки у цій зоні — 1,5 метра. Також там буде встановлено додаткове освітлення. На Троєщині ж веломаршрут продовжать від вул. Бальзака до вул. Цвєтаєвої, Сабурова і Драйзера.

Загалом веломаршрут протяжністю 21,6 кілометра від Троєщини до Європейської площі запустять до середини липня. Облаштування велодоріжки відбувається за рахунок міського бюджету відповідно до Програми економічного і соціального розвитку Києва.

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter