У Деснянському районі Києва влаштували свято «День дружби» для маленьких родичів воїнів АТО

У Деснянському районі Києва за підтримки РДА влаштували свято «День дружби» для маленьких родичів воїнів АТО

   У районах столиці дбають про воїнів АТО, але підтримки потребують і члени їхніх родин. У Деснянському районі столиці для малечі влаштували свято — «День дружби».
   Цього дня понад 50 дітей воїнів АТО та вимушених переселенців із зони бойових дій поринули у світ казкових мрій у дитячому розважальному комплексі «SKY PARK». Малеча розважилася на батуті, у поролоновій ямі, на дитячому скалодромі, повітряних пушках. Після таких активних дій потрібно підхарчуватися. Про що мріють діти? Про солодощі. Відвідувачі розважального комплексу цього дня могли підживитися смачним великим тортом із патріотичною символікою, іншими солодощами («солодкий стіл»), напоями та свіжими фруктами.
   Чи не казка? Додали казкових нюансів аніматори, перевдягнуті в улюблених персонажів мультфільмів.
   У цьому випадку роль казкарів узяли на себе Деснянський районний у місті Києві Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, благодійний фонд «Врятуй рідну країну». А також керівництво та колектив розважального комплексу «SKY PARK», де малеча, котрій довелося стільки пережити, поринула у щасливий світ дитинства і знайшла справжніх друзів.
   Керівник центру Дмитро Альтман наголосив, що дружба є великою цінністю. Якщо її виключити з життя, це рівнозначно зникненню сонячного світла. «Я вам бажаю у житті успіху і здоров’я, знайти нових вірних друзів та ніколи їх не втрачати!» — сказав він. У свою чергу, директор благодійного фонду «Врятуй рідну країну» Микола Осаула звернув увагу на те, що діти є нашим майбутнім, саме вони є прикладом справжніх патріотів і громадян незалежної України.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter