28.09.2015

Люди на полотнах
(Заняття клубу «Дивовижний світ мистецтва»)
 
Мистецтвознавчі зустрічі у бібліотеці для дітей №115 тривають. Ми продовжуємо знайомитися із творами світового мистецтва, разом вчимося розуміти і говорити про мистецтво.
 
Цього разу із учнями 7 класу ЗОШ № 259 ми знайомилися із жанром портрету, досліджували історію розвитку, вивчали різновиди цього жанру художнього мистецтва.
 
Школярі познайомилися із великою кількістю відомих особистостей та таємничих незнайомців із різних історичних епох та частин світу, зображених на полотнах видатними митцями. Разом ми дізналися про те, хто був замовником власних зображень та портретів особистостей своїх родичів та друзів, для чого їх малювали, якими бувають портрети, про що вони можуть розповісти та про що замовчують.
 
До уваги присутніх бібліотекарки підготували викладку літератури «Мистецтво… знак нескінченності», представлені у якій книжки стануть у нагоді кожному шанувальникові художньої творчості.
 
Дякуємо школярам за допитливість, зацікавленість та чудову годину проведену разом.  Приєднуйтесь і ви до наших мистецтвознавчих зустрічей!
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter