30.09.2015

„Vivat, бібліотеко!”

Ось і закінчився святковий тиждень, присвячений Всеукраїнському дню бібліотек, який виявився як ніколи насиченим.

До свята бібліотеки підготували широку освітньо-розважальну программу, розраховану на різні категорії мешканців та гостей нашого району.

Дякуємо всім, хто прийшов привітати працівників наших бібліотек та взяв участь у святкових заходах.

28 вересня очільник Деснянської райдержадміністрації Вадим Онуфрійчук у Центральній районній бібліотеці № 141 привітав фахівців бібліотечної справи з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек. У рамках заходу керівник району вручив Почесну грамоту Деснянської райдержадміністрації колективу Центральної бібліотечної системи Деснянського району за високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек.
 
До привітань приєднались представники Громадської Ради Деснянського району, які подякували бібліотеки за те, що вони дійсно є інформаційно – дозвілевими центрами для різних верств населення, особливо – соціально-незахищених.
Також з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія в храмі свв. мчч. Адріана і Наталії настоятелем храму протоієреєм Романом Матюшенко був відправлений подячний молебень з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек.

На молебні були присутні адміністрація ЦБС та завідуючі публічних бібліотек Лісового масиву. В ході зустрічі представники культури обговорили зі священиком аспекти співпраці на майбутнє.

Слід зазначити, бібліотеки та парафія працюють з 2012 року за спільним проектом «Два храми духовністю єдині», в рамках  якого проходять зустрічі з священством храму, просвітницькі вечори з читачами різного віку, вчителі недільної школи храму проводять цікаві  майстер-класи.

Читачі  ЦРБ № 141 із задоволенням взяли участь у майстер-класі по створенню вітальних листівок «З Любов’ю до бібліотеки» та заповненню святкового стенду «Живи, бібліотеко!» «чарівними метеликами» та своїми листівками з побажаннями.
Як знайти хобі до душі, знає далеко не кожен, тому дуже корисною  для  наших користувачів стала презентована виставка-хобі  «Бібліотекар має талант…», на якій представлено вироби працівників бібліотеки.

Представлена різноманітна  література допоможе тим, хто намагається вибрати собі те, що цікаво. Справжньому хобі люди присвячують усе життя. І якщо у вас є хобі, можна вважати, що вам пощастило.
Бібліотека – завжди корисно, цікаво, пізнавально  та креативно!

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter