На Троєщині провели гру-квест для молоді з функціональними обмеженнями

 
  На Троєщині провели гру-квест для молоді з функціональними обмеженнями

З нагоди святкування Дня молоді та 19-ї річниці Конституції України для молоді з функціональними обмеженнями у Деснянському районі пройшла навчально-розвиваюча гра-квест «Невідомий-відомий Київ: мультикультурний Деснянський район».

Організатори заходу — Центр соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської РДА, Центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.

Дійство, в якому взяли участь 43 учасники з усіх районів міста, відбулося за маршрутом Кіностудія «Film. ua» — парк «Деснянський» — меморіальний комплекс «Пам’ятник жертвам Чорнобильської трагедії» — Свято-Троїцький собор.

На кіностудії «Film. ua» молодь мала змогу побачити павільйони, де знімаються фільми, декорації, парк ретро-автомобілів.

Продовжився захід у парку «Деснянський», де відбулася ігрова частина — учасники повинні були самостійно знаходити локації і виконувати різноманітні завдання: малювати на асфальті на тему «Моя країна — Україна», розгадувати загадки про національні символи України, відповідати на питання історично-правової вікторини, пізнавати історію Деснянського району та України в цілому.

Всі учасники гри-квесту отримали дипломи за активну участь у заході.

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter