У Києві може з'явитися бібліотека ім. Павла Загребельного

У Києві може з'явитися бібліотека ім. Павла Загребельного : [присвоєння імені П. Загребельного Центральній бібліотеці № 141 у Деснянському р-ні] // День. - 2015. - 29 лип. (№ 133). - С. 11 : фото.
 

У Києві може з'явитися бібліотека ім. Павла Загребельного
 

   Комісія Київської міської ради з питань культури та туризму підтримала ініціативу щодо присвоєння столичній Центральній районній бібліотеці №141 імені Українського письменника Павла Загребельного. Про це на своїй Facebоок-сторінці повідомив депутат Київради Павло Бригинець.

   «До Комісії надійшло звернення колективу Центральної бібліотечної системи Деснянського району м. Києва та представника ініціативної групи Деснянського району м. Києва гр. В. Лантуха з проханням ініціювати зазначене питання та сприяти у виділенні коштів у сумі 200 тис. грн на обладнання пам'ятного місця письменника біля бібліо­теки за адресою: вул. Драйвера, 6», — йдеться у повідомленні депу­тата. За його словами, всі члени Комісії підтримали зазначене питання. Так комісія з питань культури направить відповідні звернення до Київського міського голови Віталія Кличка з проханням підготувати відповідний проект рішення про присвоєння Цент­ральній районній бібліотеці №141 імені Українського письменника Павла Загребельного. Та до комісії Київради з питань бюджету і Департаменту фінансів з проханням виділити кошти у сумі 200 тис. грн на обладнання пам'ятного місця письменника біля зазначеної бібліотеки за адресою: вул. Драйзера, 6.


 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter