На Троєщині відкрили муніципальну галерею мистецтв

 
На Троєщині відкрили муніципальну галерею мистецтв

   Муніципальна  галерея мистецтв у Деснянському районі має стати майданчиком для сучасного мистецтва та представляти роботи художників, скульпторів, дизайнерів, письменників та інших культурних діячів для широкої аудиторії. Гості галереї також зможуть долучатися до мистецтва — тут проводитимуть майстер-класи для дітлахів, зустрічі з митцями, читання з письменниками та навіть перформанси.
  
   «Відкриття нової галереї надасть поштовх для розвитку культури та мистецтв не лише у Києві, а й у районі. Адже, щоб долучитися до мистецтва, відвідати художню виставку, мешканцям Деснянського району не обов’язково їхати до центру міста. Тут також мають змогу демонструвати свої роботи митці-початківці та вихованці районних центрів дитячої творчості й інших закладів культури району»,— зазначила заступник голови КМДА Ганна Старостенко під час відкриття першої муніципальної галереї мистецтв.
   За її словами, на облаштування та відкриття муніципального закладу культури з міського бюджету було виділено близько 1 млн грн. Одним із пріоритетних напрямків діяльності міської влади є створення безбар’єрного простору у столиці.
Саме тому приміщення галереї було обладнане з урахуванням потреб безперешкодного пересування людей із особливими потребами.
 
 
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter