Акція з виявлення випадків продажу алкогольних виробів особам від 14 до 18 років

 
  «Відповідальність починається з мене»
images

   У рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» фахівцями Деснянського районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і волонтерами БО «Світ без залежності» проведено понад 50 соціальних рейдів з виявлення випадків продажу алкогольних виробів особам віком від 14-ти до 18-ти років.

   В ході інспекцій проводились інформаційно-профілактичні бесіди з працівниками торговельних закладів, роз’яснювали про їх відповідальність у разі продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Співбесідникам роздавалися рекламні наліпки «Ми не продаємо алкоголь і тютюн неповнолітнім», проводилася фотофіксація об’єктів перевірки.

   Під час перевірок фактів продажу торговельними закладами неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів не виявлено.

   До слова, учора в рамках Всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене» у парку «Молодіжний» (вул. Данькевича, 4-а) відбувся флешмоб, в якому взяла участь молодь Деснянського району.

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter