Через забруднення повітря у столиці обмежено в’їзд великогабаритного транспорту

 
Через забруднення повітря у столиці обмежено в’їзд великогабаритного транспорту
images

   У зв’язку з перевищенням гранично допустимого рівня забруднюючих речовин у повітрі буде обмежено в’їзд великогабаритного транспорту на територію Києва з 6.00 до 11.00. Відповідне рішення ухвалене на засіданні Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

   Причиною забруднення повітря у Києві є горіння торфовищ у 24-х осередках на території Київської області, загальна площа яких складає понад 120 га. Найбільші наслідки пожеж зафіксовані в районах, наближених до осередків горіння,— Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Оболонському, Святошинському. Крім того, в Деснянському районі (на лісопарковій території поблизу вулиці Милославської) зафіксовано займання трав’яного настилу площею близько 10 га. Наразі здійснюється гасіння пожежі, до чого залучено п’ять одиниць техніки та 30 одиниць особового складу головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в місті Києві.

   Також під час засідання Постійної комісії було сформовано низку рекомендацій щодо організації навчального та виховного процесів. Зокрема керівникам дитсадків та шкіл рекомендовано обмежити перебування дітей на вулиці у першій половині дня. Адже концентрація забруднюючих речовин найбільша саме вранці.

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter