Відкрилася 165-та персональна виставка Валерія Франчука "Мій шлях"

Відкрилася 165-та персональна виставка відомого українського художника, лауреата Національної премії України імені Т. Шевченка Валерія Франчука "Мій шлях" : [виставка триває з 1 листопада до 15 грудня 2015 року у приміщені галереї мистецтв по вул. Драйзера, 6 у Деснянському р-ні] // За київським часом. - 2015. - листоп. (№ 35). - С. 4 : фото.
 
Відкрилася 165-та персональна виставка відомого українського художника, лауреата Національної премії України імені Т.Шевченка Валерія Франчука «Мій шлях».

   «Неймовірно приємно, що нам вдалося реалізувати давню мрію Валерія Франчука та відкрити першу районну галерею саме у Деснянському районі. І дуже символічно, що менше ніж за місяць після відкриття у галереї стартувала виставка картин митця, що відомі на увесь світ, — зауважила заступник голови КМДА Ганна Старостенко. — Маємо надію, що деснянці вже у найближчому майбутньому зможуть побачити роботи не лише українських, а й іноземних митців».
   Художник Валерій Франчук з 1983 року проводить активну виставкову діяльність. Вже багато років він живе та працює в Києві, має майстерню у Деснянському районі. На його рахунку 164 персональних та понад 100 групових і республіканських художніх виставок. Твори експонуються у багатьох вітчизняних музеях України та країн світу. Виставка «Мій шлях» триватиме понад півтора місяці — з 1 листопада до 15 грудня 2015 року у приміщенні Галереї мистецтв Центральної районної бібліотеки № 141 (вул. Драйзера, 6).
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter