10.12.2015

10 грудня в рамках проведення «Всеукраїнського тижня права» на базі ЦРБ№141 Деснянського району міста Києва був проведений круглий стіл за участю молодих юристів на тему «Знай і поважай свої права…».
 
У заході взяли участь працівники Деснянського районного управління юстиції в м. Києві, які ознайомили присутніх з основними завданнями, які покладені на органи юстиції.
 
Працівники управління юстиції запросили юристів залучитися до роботи Координаційної ради молодих юристів при  Деснянському районному управлінні юстиції в м. Києві, яка створилася з метою узгодження зусиль молодих юристів в утвердженні високої моралі професії юриста в Україні, координації діяльності, пов’язаної з підвищенням якості підготовки фахівців в галузі права, залучення молодих правників до правоосвітньої та правовиховної роботи, формування активної позиції нового покоління юристів.
 
Були розповсюдженні методичні розробки, буклети напрацьовані Деснянським районним управлінням юстиції в м. Києві та Головним територіальним управлінням юстиції в м. Києві,
 
Працівники управління юстиції ознайомили присутніх з онлайн сервісами, які запропоновані  Міністерством юстиції України, відповідними реформами та пілотними проектами та  реформою столичних органів юстиції запропонованою Головним територіальним управлінням юстиції в м. Києві.       
 
Юристи надавали безоплатні консультації коритстувачам.
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter