26.12.2015

Новий рік по всьому світі

Новорічне свято у бібліотеці №115 ми відсвяткували разом із музичною студією «Ритм» великим концертом, присвяченим родичам, друзям та просто суботнім читачам. Вихованці студії представили всі свої музичні вміння та здобутки, які тренували протягом року, у спеціальній святковій програмі «Новий рік по всьому світі».

Читальну залу щільно заповнили охоплені приємним хвилюванням родичі музикантів та гості свята. На новорічній ялинці на усю міць запалали ліхтарики, нагострили вуха усі працівниці бібліотеки. І от, нарешті, прозвучали перші гітарні акорди, які нам подарували маленькі мушкетери, озброєні гітарами. Згодом, трохи освоївшись пісня стала лунати голосніше і впевненіше. Ми мали змогу почути у виконанні студійців усім відомі старі музичні композиції, популярні нині пісні, авторські твори. Діти співали різним мовами та виконували музику різних напрямів.
 
Шкода, що ми не маємо змоги передати звуки, які прикрасили сьогоднішній день у бібліотеці, а фотографії відтворюють лише малу частину святкової та натхненної атмосфери, яку створили винуватці свята. Тож, вам доведеться повірити нам на слово: у бібліотеці відбулося прекрасне передноворічне свято. А хто не вірить, - може прийти і пересвідчитися, адже ми чекаємо на вас із понеділка по суботу із цілим стосом цікавого, веселого та повчального.
 
З прийдешніми святами!

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter