20.01.2016

Презентація національного культурологічного просвітницького проекту «Народознавство України: народи великої України»
 
Численна кількість гостей завітала до бібліотеки №115 у середу 20 січня. Для усіх директорів Централізованих  бібліотечних систем та завідувачів бібліотек м. Києва Західно-Українська Асоціація «Спадщина України» влаштувала презентацію національного культурологічного просвітницького проекту «Народознавство України: народи великої України».
 
У рамках заходу відбулася приємна подія заохочення дитячих бібліотек Деснянського району, які підтримали та приєднались до започаткованої Асоціацією «Спадщина України» гуманітарно-просвітницької місії «Україна: заради миру та процвітання», у рамках якої у грудні місяці пройшла акція – «Надійшли різдвяного листа сусіду». Маленькі читачі наших бібліотек писали листівки із новорічними привітаннями людям усіх країн світу в особі їх президентів та очільників, які підтримують Україну у прагненні зберегти територіальну цілісність та незалежність Української держави. У листівках діти висловили свої найщиріші та найдобріші побажання, які проілюстрували яскравими картинами прийдешнього свята. Щирі листівки-саморобки були відзначені та нагороджені солодкими подарунками для усіх маленьких адресантів від ініціаторів акції.
Увінчало захід свято влаштоване фольклорним колективом школи мистецтв №3 та підлітковим клубом «Космос» ОКЦ «Дивосвіт». Артисти порадували гостей бібліотек народними танцями та співами, виконанням різдвяних обрядових пісень та дійств, за що у вдячність отримали книжки за видавництвом «Спадщина України».
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter