14.02.2016

14 лютого закохані всього світу святкують День Святого Валентина. Цього дня влаштовують творчі зустрічі, розкривають один одному свої почуття,  дарують подарунки, готують сюрпризи.
 
В цей святковий день в Муніципальній галереї Деснянського району відбулась літературна зустріч «Разве можно понять что-нибудь в любви», влаштована  бібліотечними працівниками ЦРБ № 141.
 
Працівниками галереї  для відвідувачв заходу було організорвано майстер-клас з виготовлення подарункових різнокольорових «Валентинок».
 
В святковій зустрічі взяли участь лікар Євген Черняхівський та філолог Наталія Висоцька. В натхненому поетичному діалозі яскраво й трепетно  звучали шедеври  світової любовної поезії. Радісною ноткою заходу був розіграш святкової лотереї. Учасники, яким пощастило отримали від бібліотеки подарунки.
 
У день цього чудового романтичного свята вже відчутно подих весни, коли для любові пробуджуються серця, хочеться побажати нашим читачам та гостям нашого заходу щирої радості, щастя, позитивних емоцій, піднесених почуттів. Шукайте їх, утримуйте та ніколи від себе не відпускайте!
 

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter