14.02.2016

«Про любов свою таємну я нікому не скажу, лиш маленьку Валентинку в твою сумку положу».

В бібліотеці ім. В.Кучера відбувся тематично-розважальний вечір до дня Святого Валентина «Про любов свою таємну я нікому не скажу, лиш маленьку Валентинку в твою сумку положу».

Спільно з бібліотекарем гості масового захорду помандрувати країною Любові і Кохання, поблукати вулицями далекого щастя, бо навіть невзаємна і нещаслива любов осяює душу, залишається солодким болем-спогадом.  Коханням «хворіли» у всі епохи, тому про нього так багато написано, але повторень немає, бо неповторні самі люди і кожне кохання прекрасне і величне.

Вірші та пісні про кохання, які лунали на святі у виконанні учасників гуртів «Різнобарв’я», «Гомін» та «Діброва» нікого не залишили байдужими, адже це найкращі слова, що причаїлись у найпотаємніших глибинах сердець відомих поетів та композиторів. Саме кохання, любов – джерело творчого натхнення багатьох поколінь. До цієї одвічної теми завжди зверталися художники, скульптори, філософи, композитори.

В читальному залі була оформлена книжкова виставка „Любов – це душі найвищий злет”, з якою мали змогу ознайомитись всі бажаючі.
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter