29.03.2016

«Сонячний класик»
(день одного автора)

День одного автора у бібліотеці для дітей №115 ми присвятили відомому усім дітям класику сучасної української літератури Всеволоду Нестайко, твори якого внесені до Особливого почесного списку Г.Х. Андерсена.

Улюбленцю усіх дітей були присвячені книжкові виставки «Країна сонячного добра» та «Країна сонячних казок В. Нестайка», книжкова викладка «Всеволод Нестайко радить прочитати», які під кінець дня лишилися стомленими і порожніми.
 
За творами автора пройшла літературна година «Мудрий пересмішник з країни дитинства» найактивнішу участь у якій взяли на себе діти, які мають повно вражень від творів письменника і, здавалося, можуть луснути від бажання ними поділитися.
Торбинка запитань «Так чи ні» за трилогією «Тореадори з Васюківки» - за довгий період чи не перша, гра у яку не вимагала підказок від бібліотекарок, адже ця історія вже стала частиною довгого життєвого досвіду кожної дитини.
Кінець активного дня пройшов під знаком розслаблення та відпочинку. Разом з усіма охочими ми дивилися фільм «Одиниця з обманом» за мотивами твору Нестайка.  Творчість Всеволода Нестайка – це не лише день, а ціле дитинство. Тож приходьте до бібліотеки, де на вас разом із творами письменника чекає дитинство.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter