Художники розмалювали 8 столичних енергооб’єктів

Знаменський, Віталій. Художники розмалювали 8 столичних енергооб'єктів : [в т. ч. в Деснянському р-ні] // Хрещатик. - 2016. - 29 квіт. (№ 47). - С. 16 : фото.
 
Художники розмалювали 8 столичних енергооб’єктів
 
Одинадцять художників долучились до ініціативи КИЇВЕНЕРГО оздобити енергетичні об’єкти столиці муралами. Стіни семи теплопунктів та однієї трансформаторної підстанції вже зараз прикрашають справжні шедеври вуличного мистецтва. Наприклад, за адресою: вул. Шалетт, 10 художники команди «Дивовижні» своєю роботою закликають до економії електроенергії. Максим Денисенко назвав свій витвір на вул. Милославській, 25 —»Енергія». Його робота про безмежне джерело енергії для кожної людини, про яскравість та насиченість самого життя.

Четверо художників о
б’єдналась разом із працівниками центру обслуговування клієнтів КИЇВЕНЕРГО у Деснянському районі для створення сюжету «Енергоквіти» на Троєщині по вул. Бальзака, 4. В центрі композиції зображене нічне освітлене місто.

Маріанна Маслова на вулиці Січових Стрільців, 44 намалювала картину «Килим». Теплий килим на теплопункті символізує комфорт і затишок.

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter