Уночі автобусом возитимуть за 10 гривень

Рейтер, Анна. Уночі автобусом возитимуть за 10 гривень : [в т. ч. в Деснянському р-ні маршрут № 136 з вул. Кадетський гай до вул. Милославської] // Газета по-українськи. - 2016. - 11 трав. (№ 38). - С. 13.
 
Уночі автобусом возитимуть за 10 гривень
 
У липні запрацюють нічні автобусні маршрути. Найдовший — 136‑й, курсуватиме з вул. Кадетський гай до Милославської. Автобусом №137 можна буде добратися від Центрального залізничного вокзалу до метро Харківська. А 133‑м — із вокзалу на Виноградар. Їздитимуть із 23:00 до 6:00 щопівгодини — годину. Проїзд коштуватиме 10 грн.

— Плануємо відкрити десять нічних маршрутів. Вони з'єднають центр міста з житловими масивами, — розповідає Ганна Бондар із Київпастрансу.

— Ідея не приживеться, — каже Ігор Гусак, колишній приватний перевізник. — Їздитиме хіба що молодь із гулянок. Пасажири з вокзалу надають перевагу таксі, бо ті довозять до під'їзду. Взимку з вокзалу людей у маршрутках їздить ще менше. Пересідають у метро. Вранці теж нікого не буде. Київ "прокидається" о сьомій, коли курсує комунальний транспорт. Натомість пального водії витрачатимуть багато.

Петицію щодо відкриття нічних маршрутів розмістили на сайті Київради торік узимку. Звернення підтримали 11 844 городян.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter