«Будинки-вбивці» в місті зноситимуть

Знаменський, Віталій. "Будинки-вбивці" в місті зноситимуть : [пілотний проект охоплює територію, обмежену вулицями Мілютенка, Шолом-Алейхема, Братиславською і Лісовим проспектом у Деснянському р-ні] // Хрещатик. - 2016. - 14 черв. (№ 63). - С.16 : фото.

«Будинки-вбивці» в місті зноситимуть

Людей, які проживають у «будинках-вбивцях», що на Лісовому масиві, будуть переселяти. Департамент містобудування КМДА розробив проект детального плану території, згідно з яким, вісім будинків, визнаних аварійними, повинні знести, а мешканців переселити в сучасне житло. Про це розповів голова постійної комісії Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування Олександр Міщенко. За його словами, поки що це пілотний проект. Він охоплює територію, обмежену вулицями Мілютенка, Шолом-Алейхема, Братиславською і Лісовим проспектом. «Виконавча влада міста і районів повинна підібрати майданчики під нове будівництво, підготувати документи для інвесторів і, головне, знайти обмінний фонд для «переселенців». Їм же треба десь жити, поки триває спорудження нового будинку»,— сказав Олександр Міщенко.

В теорії, житло будуть виділяти по коефіцієнту 1,5. Умовно кажучи, якщо в квартирі на одну людину припадає 15 метрів квадратних, то в нових оселях — по 22,5 метра квадратного
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter