Деснянцям показали «Барви України»

Деснянцям показали "Барви України" : [в галереї мистецтв Деснянського району пройшла художня виставка "Барви України"(з 3.08 по 17. 08.2016), що стала першою в циклі виставок з нагоди 25-річчя Незалежності України] // Хрещатик. - 2016. - 17 серп. (№ 88). - С. 16 : фото.

Деснянцям показали «Барви України»

В Галереї мистецтв Деснянського району (вул. Драйзера, 6) триває виставка «Барви України», що стала першою в циклі виставок з нагоди 25-річчя Незалежності України.

Експозиція складається з робіт п’ятьох відомих художників: народного художника України, лауреата Національної премії імені Тараса Шевченка Валерія Франчука (акварелі, пейзажі), Геннадія Разумова (акварелі, пейзажі), Валерія Федічева (акварелі, скульптура), Валентина Сергєєва (акварелі, графіка), Олексія Томіна (акварелі, пейзажі).

Автори цих яскравих картин через мистецтво доносять до глядача своє світосприйняття, вчать людей бачити в річці не тільки каламутну воду, а й відображення далеких зірок.

На полотнах зображені церкви, храми, вулиці, проспекти, будинки Києва, інших міст нашої країни. Але це не тільки витвори урбаністичної культури. Внутрішній зміст полотен — це заклик любити свою Батьківщину, людей, які нас оточують, цінувати скарби України, берегти рідну природу.

Галерея мистецтв Деснянського району працює з вівторка по п’ятницю з 12.00 до 18.00, в суботу з 12.00 до 17.00. Неділя та понеділок — вихідні дні
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter