У дитсадку «Пролісок» відкрили нову групу

Знаменський, Віталій. У дитсадку "Пролісок" відкрили нову групу : [на вул. Радунській, 22/9-а у Деснянському р-ні] // Хрещатик. - 2016. - 13 верес. (№ 97). - С. 16.
 
У дитсадку «Пролісок» відкрили нову групу

Відповідно до Угоди про співпрацю між Українським фондом соціальних інвестицій та КМДА торік було впроваджено Проект «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури УФСІ — V», який спрямовано на покращення послуг у соціальній сфері шляхом проведення ремонту та реконструкції дитсадків, де створюються додаткові місця для надання освітніх послуг. Переможцями проекту стали три ДНЗ — N№ 300, 746, 812.
Зокрема в дитсадку № 300, що в Деснянському районі столиці (вул. Радунська, 22/9-а) відкрили нову групу «Пролісок», розраховану на 23 дитини. Для комфорту маленьких деснянців проведено капремонт приміщень, замінено старі вікна на металопластикові, обладнано кухню та туалетні кімнати, встановлені нові шафки для перевдягання, придбано дві пральні машини на 12 та 8 кг завантаження, змонтовано люмінесцентне освітлення, сучасні меблі, облаштовано тематичні куточки для хлопців та дівчаток
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter