Золотий фонд Деснянського району

Золотий фонд Деснянського району : [1 жовтня - День людей похилого віку та День ветерана] // Хрещатик. - 2016. - 4 жовт. (№ 106). - С. 1.

Золотий фонд Деснянського району

Другий місяць осені починається з особливої дати: 1 жовтня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. А в Україні це також і День ветерана.

Сьогодні на обслуговуванні в Територіальному центрі Деснянського району столиці більше 2 тисяч громадян зазначеної категорії, в тому числі на надомному обслуговуванні — майже 500 осіб, яким надаються послуги із закупівлі продуктів харчування, промислових товарів, оформлення рецептів на ліки у дільничних лікарів та доставки медикаментів додому, наданні допомоги в приготуванні їжі, відвідуванні підопічних у лікарнях, оформленні субсидій та матеріальних допомог. Із нагоди свята одна тисяча сто одиноких людей похилого віку Деснянського району отримали продуктові набори, сто мешканців запросили на святкові обіди.

«Люди похилого віку, ветерани праці та ветерани війни — золотий фонд Деснянського району.  День людей похилого віку та День ветерана — ще одна можливість нагадати про наш обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, найбільше багатство яких — досвід, знання, вміння та мудрість», — розповів в. о. голови Деснянської РДА Віктор Крохмалюк.

Під час свята шановних гостей привітали вихованці Школи мистецтв № 3 хореографічними композиціями, українськими народними піснями, жартівливими поезіями.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter