"Знавці християнської етики"

"Знавці християнської етики" : [районна олімпіада шкіл під патронатом Управління освіти Деснянського району м. Києва та недільної школи Свято-Троїцького собору] // Адрїана й Наталїа. - 2016. - № 4. - С. 21 : фото.

23 квітня у школі першого-третього ступеня № 23 з поглибленим вивченням англійської мови відбулася районна олімпіада «Знавці християнської етики», у якій приймали участь учні 2,3,4,5 класів в кількості 155 учнів. Директор Ігнатов Олександр Володимирович завжди гостинно приймає учнів районної олімпіади, тому що в стінах школи цей предмет з успіхом вивчається з першого по шостий клас, дбаючи про духовне вихов
ання дітей. Переможці шкільних олімпіад — це учні 15 шкіл Деснянському р-ну.
В цьому році до цієї олімпіади долучився голова Відділу духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії протоієрей Роман Матюшенко, який в знак любові та поваги подарував дітям ікони Христового Воскресіння та солодкі подарунки.
Шкільний театр "Пролісок" підготував та по-казав для всіх учасників олімпіади та гостей спектакль під назвою "Великодні пригоди Червоної Шапочки".
 
Відповідальна за організацію та проведення цього заходу - Красікова Галина Іванівна, методист РНМЦ Управління освіти Деснянського району м. Києва та директор недільної школи Свято-Троїцького собору побажала дітям і надалі ретельно вивчати християнські чесноти.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter