12.05.2017

«У світі усе починається з мами»
Голосні читання
«Пам’ятаймо, любі діти,
Пам’ятаймо завжди з вами,
Що для нас у всьому світі
Найдорожчі – наші мами!»

Степан Олійник

12 травня працівники бібліотеки № 119 завітали до вихованців ДНЗ № 176 – дітей з особливими потребами - з нагоди доброго, щирого прийдешнього травневого свята, разом із яким наші серця багатшають на світ, осяяний теплим і лагідним, як сонечко, словом МАМА.
Бібліотекарі запропонували діткам Сонця і Дощу книжечки та дитячі журнали із творами, присвяченими матусі. Залюбки дошкільнята слухали вірші Степана Жупанина, Вадима Крищенка, Анатолія Камінчука, Катерини Перелісної, Бориса Олійника, Анатолія Костецького, із задоволенням разом із Мамонтенятком мандрували у пошуках його «єдиної на світі мами», перегортаючи сторінки казки Діни Непомнящої «Мати для Мамонтеняти», навіть пригадали пісеньку з однойменного мультфільму.

З любов’ю діти розповідали про своїх чудових, турботливих мам, які за них дуже піклуються, переймаються їх здоров’ям, допомагають у всьому.
І щоб віддячити матусям та привітати їх, дітлахи охоче, за допомогою бібліотекарів, вчили віршик Інни Кульської «Мамине свято». Тож на закінчення зустрічі маленькі читачі вже хором проголошували:
«Мамине свято я зустрічаю.
Я для матусі віршика знаю.
Я подарунок мамі зроблю.
Я свою маму дуже люблю.»

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter