Деснянці винесли на голосування 33 проекти Бюджету участі

Знаменський, Віталій. Деснянці винесли на голосування 33 проекти Бюджету участі // Хрещатик. - 2017. - 20 січ. (№ 7). - С. 16.

Деснянці винесли на голосування 33 проекти Бюджету участі

Свої пропозиції на розсуд головних розпорядників коштів бюджету міста Києва та громадськості винесли активні мешканці Деснянського району, які не уявляють свого життя поза своїм рідним районом та жадають зробити його кращим. Своїми ідеями учасників презентації в мерії зацікавили автори проектів «Майстерня творчості», «Відкритий кубок Києва з карате «SEN-BIN KARATE OPEN — ОМРІЯНІ КРИЛА ПЕРЕМОГИ!», «Центр спортивного туризму Деснянського району», «Залізний район», «Пам’ятник ветеранам війни в Афганістані та учасникам АТО».
Загалом на голосування винесено 33 проекти громадського бюджету, які стосуються Деснянського району. Мешканці спрямували свій творчий та господарський талант на подачу пропозицій зі спортивного, освітнього, культурного та туристичного спрямування і розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури. Кожен проект деталізований, має власні фото, схеми, креслення і кошторис.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter