Острівець японської культури в парку "Кіото"

Знаменський, Віталій. Острівець японської культури в парку "Кіото" : [благоустрій] // Хрещатик. - 2017. - 1 квіт. (№ 37). - С. 16 : фото.

Острівець японської культури в парку «Кіото»

Вже декілька тижнів мешканці Лісового масиву спостерігають за змінами, які відбуваються в парку «Кіото» в зв’язку з його реконструкцією.

Нині тут тривають роботи з благоустрою та ремонту пішохідних доріжок. Це лише перша стадія оновлення. З повним проектом реконструкції свого улюбленого місця відпочинку мешканці Лісового масиву дізналися днями під час громадського обговорення.

Представники КП «Київський центр розвитку міського середовища», якому відповідно до розпорядження КМДА передано функції замовника робіт, під час зустрічі ознайомили присутніх з основними етапами завершення реконструкції парку.

Директор КП «Київський центр розвитку міського середовища» Денис Півнєв розповів про заплановані заходи, зокрема: комплексне озеленення та висадку дерев, заміну покриття доріжок з асфальтобетону та бетонних плит, обладнання дитячих зон, встановлення додаткових світильників, влаштування велодоріжок. Родзинкою зеленої оази стане «Пагода японського саду».

Нагадаймо, що реконструкція зеленої зони відбувається за ініціативи столичного мера Віталія Кличка в рамках угоди про співпрацю та розвиток міст-побратимів Києва та Кіото. Символічно, що всі заходи відбуваються в Рік Японії в Україні
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter