22.06.2017

«Літня подорож до Книжкового Королівства…»
Програма літніх читань

Протягом червня в ЦРБ ім. П. А. Загребельного відбулась пізнавально-інтелектуальна програма для дітей  літніх шкільних таборів різних вікових категорій. Для юних користувачів бібліотеки підготовлена рекомендаційна виставка для літнього читання «Барвистий світ дитячої книги». Виставка знайомить читачів з творами українських та зарубіжних письменників поза шкільною програмою і буде експонуватись до кінця літа.

Для дітей молодшого шкільного віку були розроблені заходи за загальносистемним проектом «Читаючи, подорожуй світом !».

Учасникам були представлені тематичні виставки : туристична мозаїка «Німеччина: пейзажі, краєвиди, замки. Дорогою  казок братів Грим» та виставка-інсталяція «Данія: історичні місця, музеї  та краєвиди».

Маленькі відвідувачі бібліотеки здійснили «туристичні мандрівки» за допомогою книжок та журналів географічної та історичної тематики.

Яскраві мультимедійні презентації доповнили  розповіді бібліотекарів про природні умови, краєвиди та культурні особливості тієї чи іншої країни.

Молодші школярі взяли участь у захоплюючих літературних турнірах та подивились мультиплікаційні фільми за мотивами казок братів Грім та Ганса Християна Андерсена.

В ЦРБ ім. П. А. Загребельного створений дружній, комфортний простір для дитячої творчості та фантазії.

Долучайтесь до літніх читань, любі діти!

Ласкаво просимо до  бібліотеки!

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter