У Деснянському районі триває конкурс на кращу прибудинкову територію

Відбулося засідання комісії конкурсу на кращий благоустрій та озеленення прибудинкової території Деснянського району за участю представників громадськості, керівників ОСН, КП щодо визначення перших претендентів на перемогу. Конкурс розпочався 1 липня 2017 року, згідно з розпорядженням Деснянської райдержадміністрації.
 
Начальник відділу контролю за благоустроєм ДРДА Віктор Казмірчук ще раз наголосив на основних критеріях відбору кращих прибудинкових територій, відзначивши, що мета заходу, перш за все – активізація діяльності громадськості в озелененні прибудинкових територій, їх благоустрої, створення рекреаційних територій в мікрорайонах та покращення їх санітарно-технічного стану.
 
Заявки на участь у районному конкурсі можуть подати до 15 серпня 2017 року представники ініціативних груп на ім’я голови комісії конкурсу до відділу контролю за благоустроєм Деснянської РДА за адресою: просп. Маяковського, 29, кім. 231.
 
Переможців заохочуватимуть спеціальними дипломами та цінними подарунками для поліпшення догляду за зеленими насадженнями та благоустрою.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter