15.03.2018

«Розпис гіпсових фігурок»
Заняття гуртка декоративно-прикладного мистецтва
«Творчість юних»

15 березня у бібліотеці №119 для дітей панувала атмосфера цілковитої  творчості та старань. Юні відвідувачі разом із викладачем дитячого клубу «Гармонія» на майстер-класі опановували техніку розмальовки гіпсових фігурок - одного з найбільш цікавих видів декоративно-прикладної творчості.
Діти із задоволенням поринули у світ яскравих кольорів та незабутніх емоцій, які отримали в процесі створення власних шедеврів. Вони ретельно промальовували кожну деталь, тим самим створюючи власний неповторний персонаж та відчуваючи себе справжніми художниками. Майстер-клас поєднав у собі цікаве і захопливе заняття та своєрідний сеанс арт-терапії, який допоміг зосередитись на чомусь приємному.

Наприкінці юні творці не могли натішитися чудовими яскравими персонажами, яких вони створили власноруч! Адже як приємно спостерігати, як звичайна гіпсова фігурка перетворюється у твоїх руках на яскравого метелика, що ніби от-от розправить крильця та полетить?
 
 
А головне – дітям таке заняття не набридає, тому що усі фігурки – різні, фарби – кольорові, а кожен новий витвір – не схожий на попередній.


І бібліотека завжди намагається підтримувати таку цікавість та допомогти дитині знайти шляхи втілення її творчого задуму.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter