22.05.2018

«Поцілунок Сонячного зайчика»
Літотерапія
 
Кожна людина час від часу потребує емоційного розвантаження та поповнення життєвих сил. Особливо це необхідно дітям з функціональними обмеженнями. Тому чергова зустріч з вихованцями центру соціально – психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, у бібліотеці ім. Ю. Гагаріна, стала своєрідним майданчиком ігротерапії.
Артерапія – це майстер – клас з розпису природного каміння. Він дозволив не тільки помалювати, опанувати новий вид техніки, але й дав чудову можливість розім’яти пальчики,  покращити моторику рук. А ще – відчути: як приємно тримати у руці такі гладенькі камінчики!
 
А з яким задоволенням діти і дорослі відвідали сеанс… каністерапії! Інструктор-кінолог Навчально-дресирувального центру "Лармон" Олена Гонтарук продемонструвала здібності та навички свого помічника коллі. Життєрадісний Рей дуже потішив всіх присутніх. Чотирилапий пухнастик танцював, дозволяв гладити себе, виконував команди, грався з дітьми, «позував» на фото та подарував незабутні емоції та заряд хорошого настрою. Під враженням здібностей Рея, не залишилася без уваги й книжкова виставка про «кращого друга людини».

Доречним виявилася й презентація «Парки Деснянського району». Коли тепло і за вікном хороша погода – саме час збиратися на прогулянку. Еко - терапія дозволила нагадати і дітям, і дорослим найкращі місця для відпочинку, історію та пам'ятки прилеглих парків, послухати «Пори року» Вівальді.

Зустріч була дуже сонячною та теплою, адже кожна посмішка немов «поцілунок сонячного зайчика» зігріла серця всіх присутніх.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter