Завдяки Громадському бюджету на Троєщині побудували футбольний майданчик на вул. Градинській

[Завдяки Громадському бюджету на Троєщині побудували футбольний майданчик на вул. Градинській] [Текст] // Вечірніій Київ (телепрограма). – 2018. – 16 серп. (№ 33). – С. 3 : фото.
 
 
На Троєщині завдяки Громадському бюджету відкрили футбольний майданчик
 
8 серпня для мешканців вулиці Гирадинської, що на Троєщині, було справжнє свято. Відкрили новий спортивний майданчик із футбольним полем. Таким чином у Деснянському районі реалізували ще один проект Громаждського бюджету-2018.

- Всім дякую, хто вірив, хто підтримував, хто голосував. Дякую навіть тим хто не вірив, ви стимулювали нас і ще більше переконували, що нам треба обов'язково перемогти. Звісно дякую і вітаю співавторам Сніжана Демедюк і Ирина Довженко, активним мешканцям сусіднього будинку і особливо пані Ларисі. Наталія Мельник в цьому році продовжуємо і перемагаємо, дякую. Це яскравий приклад об'єднання громади за ради досягнення мети, - повідомив один із авторів проекту Максим Маньковський.
 
Завдяки ГБ у дворі по вул. Градинській, 3-5 побудували якісний (за новими технологіями) футбольний майданчик. Автори сподіваються, що новий майданчик сприятиме зацікавленості до даного виду спорту в мікрорайоні та навколо. Та привчатиме мешканців до активного дозвілля і здорового способу життя загалом.

Проект розрахований для дітей, молоді, татусів, які люблять з дітьми грати у футбол та взагалі для всіх активних жителів мікрорайону.

Нагадаємо, жителі Києва почнуть віддавати свої голоси за проекти Громадського бюджету-3 з 24 серпня по 15 вересня 2018 року.
 
Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter