На Троєщині побудують сучасні паркінги та нову розв’язку

Знаменський, Віталій. На Троєщині побудують сучасні паркінги та нову розв'язку [Текст] // Хрещатик. – 2018. – 13 лип. (№ 74). – С. 8 : фото.
 
 
На Троєщині побудують сучасні паркінги та нову розв’язку
 
Після активних громадських обговорень та внесення змін відповідно до потреб місцевих мешканців, на засіданні архітектурно-містобудівної ради було розглянуто проект детального плану промрайону Троєщина.

Як повідомили у Департаменті містобудування та архітектури КМДА, згідно із проектом заплановано будівництво нових багатоповерхових паркінгів на місці старих гаражів, що збільшить кількість паркомісць із 4 тис. до понад 10 тисяч і значно поліпшить ситуацію з паркуванням у Деснянському районі.

Крім того, план включає будівництво транспортної розв’язки на перетині просп. Генерала Ватутіна з вул. Братиславською, Теодора Драйзера та Електротехнічною з урахуванням продовження просп. Ватутіна у напрямку Чернігова. Таким чином, він стане дублером Броварського проспекту в обхід Броварів. Також подовжить вул. Електротехнічну до вул. Марини Цвєтаєвої з улаштуванням кільцевих розв’язок.

Як повідомили розробники проекту, після проведення громадських слухань було прийнято рішення залишити частину садибної забудови, яка не потрапляє у санітарно-захисні зони.

Відповідно до проекту, у мікрорайоні планується забезпечення 11 тисяч робочих місць.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter