30.09.2018

«Бібліотека: читай, мрій, твори…»
Цикл заходів в рамках відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек
 
«Без пристрасті до книжки людині
недоступні культура сучасного світу,
інтелектуальне й емоційне вдосконалення….»

В. О. Сухомлинський
 
В рамках відзначення тижня до Всеукраїнського дня бібліотек в ЦРБ ім. П. А. Загребельного пройшов цикл заходів для користувачів різних вікових категорій.

У відділі обслуговування відбувся інтерактивний захід у формі квесту «Лабіринтами книжкових полиць…». Разом з працівниками бібліотеки учасники квесту охоче «подорожували лабіринтами книжкових полиць» секторів художньої та галузевої літератури, розкриваючи свої знання фонду бібліотеки, присвяченому відомим особистостям в літературі, мистецтві та виявили свої знання в інших галузях знань. Учасники проявили себе, як досвідчені та впевнені користувачі інформаційних ресурсів бібліотеки. Найактивніші отримали призи від бібліотеки.
 
 
Читачі різного віку сектору періодичних видань взяли участь в інтерактивній грі «Чарівне коло знань». В основу бібліотечної гри був взятий  девіз: « Хто багато читає - той багато знає!».Учасники ознайомились з сторінками історії бібліотек, поглибили знання з української літератури та культури.
Увазі користувачів був представлений книжковий калейдоскоп «Обираємо книгу наосліп…». Ідея цієї виставки в тому, що читачі мали змогу за допомогою влучних цитат та коротких уривків з творів вибрати для домашнього читання «завуальоване» видання, яке розкриває свої сюжетні лінії художніх творів або цікавий матеріал науково-популярних творів вже при особистому читанні.
Неабияку зацікавленість користувачів середнього та старшого віку викликав перегляд виставки-інсталяції «Бібліотека. Інформація Успіх». Виставка розповідає про роль публічних бібліотек в сучасному культурному та освітньому просторі України й про корисний досвід бібліотек зарубіжних країн.
Сучасна бібліотека завжди була й буде частиною суспільства, яка підтримує різноманітні культурні інтереси та задовольняє інформаційні та освітні запити громади.
 
Ласкаво просимо до публічних бібліотек району!
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter