08.10.2018

«Мандри у дитинство. Східна казка»
Творча зустріч
 
8 жовтня в ЦРБ ім. П. А. Загребельного відбулась творча зустріч з письменницею Мариною Ейбрамс за підтримки Благодійного фонду «Рокада» у рамках проекту роботи з біженцями «Пізнай, прийми та руку простягни…».

Пані Марина із власними коментарями представила свій екзотичний твір «Голубые купола и оранжевые крыши» дітям родин біженців, які мешкають в нашому районі та дітлахам молодшої школи ЗНЗ № 238.
Щоб бути мандрівником, не обов'язково збирати валізу і вирушати в далекі країни. Тим більше це важко зробити, якщо Ви - діти. А ось барвиста книга Марини Ейбрамс, що розповідає про дивовижні речі, які оточують хлопчика із гірської Середньої Азії, надасть можливість «помандрувати» кожному.

Навіть дорослі, несподівано для себе, поринуть в дитинство, якщо відкриють сторінки книги.
Завдяки майстер-класу із ліплення «Традиції східної кухні», що провела письменниця, учасники заходу зрозуміли, який вигляд має піч тандир та як «роблять хліб» господині у регіонах Середньої Азії.
    На згадку про творчу зустріч ЦРБ та шкільна бібліотека отримали подарункові видання від Марини Ейбрамс.
  Відносини між людьми, багатонаціональність, спільність культур і в той же час їх різноманіття – це ті важливі проблеми, до яких доторкнулись діти та дорослі  під час зустрічі з автором.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter