28.11.2018

«Захоплюючі експерименти»
Експериментальна гра
І знову зустріч!
    28 листопада в Галереї мистецтв ЦРБ ім. П.Загребельного бібліотека № 115 для дітей провела чергове засідання науково-популярного клубу «Територія Н». Експериментальна гра між командами «Журавлі» та «Три розумники» розпочалася.
На початку зустрічі - як завжди - домашнє завдання. Театральна постановка команди        «Журавлі» фразеологізму «Піфагорові штани – на всі сторони рівні вони» була яскравою та точно передала його значення. На наступній зустрічі своє бачення цього фразеологізму продемонструє команда «Три розумники».
 
 
 

    Протягом засідання клубу, керівник проекту «Наукова світлиця» (в рамках якого діє клуб), показав декілька вражаючих експериментів: вода, що малює, блукаюча вода, магічні квіти та інші. Учасники команд давали своє пояснення результатам цих експериментів. Боротьба між командами була дуже напруженою, ініціатива переходила від однієї команди до іншої. Емоційні обговорювання мали своїм наслідком підсумковий результат «нічия», з невеликим бонусом у команди «Журавлі», за неординарну думку.
Побажаємо командам успіху у наступних конкурсах!


 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter