28.01.2019

«Краса родом з Петриківки»
Майстер-клас
 
Незвично та нестандартно відбулося перше, у цьому році, засідання творчої майстерні «Скарбниця ідей» за участі учнів 8-го класу гімназії «Троєщина».

В Галереї мистецтв майстер-клас з петриківського розпису провели надзвичайно талановиті юні художниці Київської дитячої Академії мистецтв – Альбіна та Олена Довбахи.
Всі охочі взяли участь у майстер-класі, ознайомились з персональною виставкою юних мисткинь, яка наразі експонується у Галереї мистецтв. Обдаровані, працьовиті, з особливим баченням навколишнього світу, сестри розповіли та продемонстрували  своїм одноліткам, яким чудовим даром вони володіють.
Але не тільки продемонстрували, а й поділилися з учасниками майстер-класу секретами своєї майстерності, навчили основам петриківського живопису. Дівчата та хлопці завзято опановували базові навички народного малярства, зосереджено вимальовували рослинні орнаменти вічної краси, родом з Петриківки.

Довго не розходились учасники заходу, обмінювались враженнями, обговорювали свої малюнки, дякували сестрам Довбах за чудово проведений час.

Запрошуємо і вас до нашої творчої майстерні!
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter