13.02.2019

«Гендерна обізнаність – навіщо?»
Заняття – тренінг
 
На заняття – тренінг «Гендерна обізнаність – навіщо?» з циклу заходів «Гендерна рівність – крок в європейське майбутнє» у рамках проекту «Подолаємо гендерне насильство разом» завітали до бібліотеки учні 10 класу ЗЗСО № 213.

Бібліотекарі разом з учасниками розглянули актуальне питання про гендерну обізнаність, що означає це поняття, та чи потрібна гендерна рівність взагалі? Адже необхідно зрозуміти, що гендерна обізнаність стосується не тільки бажання жінки бути реалізованою, можливо це бажання всього суспільства жити в розвинутій країні, де функціонує громадянське суспільство.
Мозковим штурмом стали «інтерактивні вправи» за допомогою, яких кожен з учасників включився в навчальний процес та вільно висловив власну думку на задану тему.

Учнів вразила тематична виставка «Подолаємо гендерне насильство разом», її обґрунтоване розкриття, різноманітність інформаційних джерел та висвітлення гендерної ситуації.

Наостанок кожен з учасників розповів свої враження від тренінгу, поділився пропозицією вирішення гендерної рівності та обґрунтував власну позицію.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter