19.03.2019

«В гостях у бібліотеки – дитячий письменник»
Літературне рандеву

Всеукраїнський тиждень дитячого читання у бібліотеці № 119 для дітей вже розпочато!

19 березня до бібліотеки завітали юні читачі на зустріч із непересічною та дуже цікавою людиною – дитячим письменником, викладачем Київського військового ліцею ім. Івана Богуна, капітаном першого рангу, мужнім підводником Анатолієм Грищуком.

З інтересом діти знайомилися із чудовими, добрими книжками Анатолія Грищука. На їх сторінках ніби оживають і сміливі козаки, і ліричні, милі та зворушливі герої. Особливо школярам сподобалася патріотична дилогія «Пригоди козака Сивого», а третю книжку «Морські пригоди козака Сивого» автор наразі пише на замовлення своїх читачів.
Безліч запитань, що виникли до письменника, підкреслили неабияку зацікавленість учнів та велике значення живого спілкування читачів з авторами книг. А на питання: «Ваша найбільша мрія?» Анатолій Володимирович відповів: «Щоб у нашій країні настав мир. Щоб ви, діти, коли станете дорослими, не залишили Україну та зберегли її».
Автограф-сесія, спільні світлини на згадку, величезне задоволення від зустрічі та бажання читати нові книжки – так завершилося літературне рандеву.
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter