26.03.2019

«Калейдоскоп літературних новинок»
День нової книги
 
Під час Всеукраїнського тижня дитячого читання у бібліотеці відбулося книжкове новосілля. І бібліотекарі із задоволенням познайомили відвідувачів з цікавими книжковими новинками.

До уваги читачів було представлено різноманіття книжок – від пригодницьких до наукових, про першу закоханість та веселі канікули, про неймовірні пригоди вірних друзів. А також - книги на цілком серйозну соціальну тематику, які просякнуті любов’ю, спрагою до життя, силою людського характеру та волею.
На бібліотечних полицях відвідувачі знайдуть для себе літературні цікавинки на будь-який смак. Маленьких та допитливих зацікавлять повісті«Мадікен» Астрід Ліндгрен та «Письмонавтика» Тані Стус. А школярам старшого віку стануть до вподоби книги «З води у воду» Оксани Лущевської, «Розумник» Кіма Слейтера, «Суперліто» Ніни Ґрьонтведт, «Колір магії» Террі Пратчетт.
Також фонд бібліотеки поповнився особливою книгою «Terra інклюзія 2018», у якій представлені твори переможців та фіналістів Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова»у категорії спецвідзнаки «Інклюзивні оповідання «Terra інклюзія».

Тож бібліотека і книжкові новинки чекають на всіх поціновувачів читання!
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter